WordPress website onderhoud

WordPress website onderhoud is belangrijk. Je WordPress website moet namelijk veilig zijn en dit constant in de gaten houden is een tijdrovende klus. Ik ontneem je graag deze taak, zodat je je tijd beter kunt besteden aan dingen waarmee je bezig wilt zijn. Het maken van dagelijkse back-ups, updates en de beveiliging van jouw WordPress website is bij mij in goede handen.

Met mijn WordPress onderhoudspakket wordt jouw website elke dag gescand, op malware en andere beveiligings problemen, zodat ze geen problemen kunnen vormen. Zodra er iets met jouw WordPress website aan de hand is, ontvang ik een melding en kan ik het probleem direct verhelpen.

Wat je krijgt

 • Viruscanner met firewall
 • Realtime up en down notificaties
 • WordPress, thema en plugin updates
 • Gratis ondersteuning bij problemen

Voor €399,- exclusief BTW per jaar.

Heb je een WordPress website door iemand anders laten maken? Ook dan kun je bij mij terecht voor WordPress website onderhoud.

Neem contact met mij op

Service gebied

Mijn WordPress website diensten bied ik aan in Enschede en omstreken. Ook is het mogelijk dat ik op locatie kom werken voor projecten door het hele land. Wil je graag een project bespreken, neem dan contact met met mij op.

Laatste blog

Waarom bloggen belangrijk is voor je bedrijf

Openingstijden

 • Maandag: 9:00 – 17:00
 • Dinsdag: 9:00 – 17:00
 • Woensdag: 9:00 – 17:00
 • Donderdag: 9:00 – 17:00
 • Vrijdag: 9:00 – 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten

© 2018 Nch webdesign. Alle rechten voorbehouden

Freelance WordPress webdesigner - Nch webdesign