WordPress website laten maken

Een professionele WordPress website laten maken, dat laat je natuurlijk doen door een WordPress specialist. Je nieuwe WordPress website moet namelijk niet alleen maar mooi zijn, ook is het belangrijk dat je diensten of producten goed vindbaar zijn voor potentiële klanten. Wanneer je door mij je WordPress website laat maken, krijg je een goed uitziende en gebruiksvriendelijke website, die ervoor zorgt, dat klanten je product of diensten willen kopen.

Ik prijs mijzelf altijd voor het schrijven van schone code voor iedere WordPress website. De kwaliteit van de code beïnvloed namelijk de laadsnelheid van een website. Snelheid is namelijk heel belangrijk om hoge posities in Google te krijgen, maar nog belangrijker, is de gebruikerservaring. Wanneer potentiële klanten op jouw website komen, en deze reageert niet snel genoeg, zullen ze snel hun geduld verliezen. Snelheid is daarom dan ook altijd een topprioriteit.

Responsive WordPress website laten maken

Een responsive WordPress website laten maken is tegenwoordig heel belangrijk. Iedere WordPress website die ik ontwikkel zal op elk apparaat goed kunnen worden bekeken. Mensen gebruiken tegenwoordig meer tablets en smartphones dan gewone desktop computers. Om die reden is het dus belangrijk een responsive WordPress website te laten maken.

WordPress website laten maken en zelf beheren

Na de lancering, kun je straks jouw nieuwe WordPress website zelf beheren. WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk en geliefd (CMS) Content Management Systeem. Het is bijvoorbeeld heel eenvoudig om met een paar muisklikken nieuwe content, foto’s en andere media te publiceren.

Alle nieuwe websites ontwikkel ik in WordPress. De voornaamste reden hiervoor is, omdat het open source is. Dit heeft als voordeel dat er wereldwijd veel programmeurs zijn, die er constant voor zorgen dat WordPress up-to-date wordt gehouden. Je hebt dus ook geen extra maandelijkse kosten die je bij veel andere webdesign bureaus wel hebt, omdat ze gebruikmaken van hun eigen software.

Neem contact met mij op

Service gebied

Mijn WordPress website diensten bied ik aan in Enschede en omstreken. Ook is het mogelijk dat ik op locatie kom werken voor projecten door het hele land. Wil je graag een project bespreken, neem dan contact met met mij op.

Laatste blog

Waarom bloggen belangrijk is voor je bedrijf

Openingstijden

  • Maandag: 9:00 – 17:00
  • Dinsdag: 9:00 – 17:00
  • Woensdag: 9:00 – 17:00
  • Donderdag: 9:00 – 17:00
  • Vrijdag: 9:00 – 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten

© 2018 Nch webdesign. Alle rechten voorbehouden

Freelance WordPress webdesigner - Nch webdesign