WordPress website hosting

Je nieuwe WordPress website moet natuurlijk ook gehost worden. Met de WordPress website hosting service, bied ik mijn klanten aan om te kiezen voor hosting via mijn eigen gehuurde servers. Deze server zijn speciaal ingericht om WordPress websites op te hosten. Je website wordt gehost op een razendsnelle en veilige server die gebruikmaakt van de nieuwste technieken.

Wat je krijgt

 • Hosting op een SSD schijf
 • Gratis SSL certificaat
 • Onbeperkt aantal mailadressen
 • Dagelijkse back-ups

Voor €99,- exclusief BTW per jaar.

Alle klanten die door mij hun WordPress website laten maken, profiteren het eerste jaar van gratis hosting.

Neem contact met mij op

Service gebied

Mijn WordPress website diensten bied ik aan in Enschede en omstreken. Ook is het mogelijk dat ik op locatie kom werken voor projecten door het hele land. Wil je graag een project bespreken, neem dan contact met met mij op.

Laatste blog

Waarom bloggen belangrijk is voor je bedrijf

Openingstijden

 • Maandag: 9:00 – 17:00
 • Dinsdag: 9:00 – 17:00
 • Woensdag: 9:00 – 17:00
 • Donderdag: 9:00 – 17:00
 • Vrijdag: 9:00 – 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten

© 2018 Nch webdesign. Alle rechten voorbehouden

Freelance WordPress webdesigner - Nch webdesign