WordPress webshop laten maken

Je producten of diensten online aanbieden klinkt als een ingewikkelde en tijdrovende klus, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Je WordPress webshop laten maken door mij, is namelijk de oplossing. Met mijn jarenlange ervaring weet ik precies wat de do’s en dont’s zijn, om een succesvolle WordPress webshop te ontwikkelen.

Een gebruiksvriendelijke WordPress webshop laten maken die professioneel oogt, waarmee je jouw winkel naar een hoger niveau brengt is de doelstelling. Heb je een klein budget? Dit geeft helemaal niets, ook startende ondernemers die net beginnen help ik graag verder, om hun producten of diensten met een WordPress webshop te verkopen.

Responsive WordPress webshop laten maken

Een responsive WordPress webshop laten maken, die werkt op alle mobiele apparaten is tegenwoordig een must, omdat mensen steeds minder vaak een desktop computer gebruiken. Om die reden ontwikkel ik alle WordPress webshops met de juiste techniek, zodat ze op alle tablets en mobiele apparaten goed kunnen worden bekeken.

WordPress webshop laten maken met WooCommerce

Om een WordPress webshop te laten maken, is het gebruik van WooCommerce de perfecte oplossing. WooCommerce is een plugin, die WordPress uitbreidt met de mogelijkheid om je producten of diensten direct online te verkopen.

WooCommerce biedt een aantal handige functionaliteiten. Je kan je klanten bijvoorbeeld eenvoudig laten afrekenen met de meest gangbare betaalmethodes, waaronder iDEAL, Creditcards en PayPal. Ook verzorg ik de koppeling om klanten eenvoudig op de hoogte te houden van hun bestelling. Heb je een product eenmaal verstuurd, dan wil de klant natuurlijk graag de barcode ontvangen, zodat ze het pakketje kunnen volgen. Dit zijn maar een aantal van de handige functies, die WooCommerce te bieden heeft.

Je eigen unieke WordPress webshop

De ontwikkeling van iedere WordPress webshop in combinatie met WooCommerce is op basis van een op maat gemaakt thema, die past bij jouw bedrijf. Ik raad klanten namelijk altijd af om te kiezen voor een standaard of gekocht thema. Naar mijn mening moet je namelijk zo professioneel mogelijk overkomen op jouw klanten. De thema’s die je gratis kunt downloaden of tegen betaling kunt gebruiken, worden namelijk door massa’s andere webwinkels gebruikt. Vergelijk het met een stoel die je bij IKEA koopt. Die worden geproduceerd voor grote groepen mensen.

Neem contact met mij op

Service gebied

Mijn WordPress website diensten bied ik aan in Enschede en omstreken. Ook is het mogelijk dat ik op locatie kom werken voor projecten door het hele land. Wil je graag een project bespreken, neem dan contact met met mij op.

Laatste blog

Waarom bloggen belangrijk is voor je bedrijf

Openingstijden

  • Maandag: 9:00 – 17:00
  • Dinsdag: 9:00 – 17:00
  • Woensdag: 9:00 – 17:00
  • Donderdag: 9:00 – 17:00
  • Vrijdag: 9:00 – 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten

© 2018 Nch webdesign. Alle rechten voorbehouden

Freelance WordPress webdesigner - Nch webdesign