WordPress ontwerp laten maken

Een WordPress ontwerp laten maken, vindt plaats voordat ik begin met het maken van de WordPress website. Dit wordt meestal grafisch ontwerp genoemd. Op basis van jouw wensen en structuur bekijk ik goed wat de meest belangrijke aspecten zijn van jouw bedrijf. Wanneer een bezoeker op een website komt, komt hij daar met een reden. De bezoeker is ergens naar op zoek. Het is daarom belangrijk om je producten of diensten goed te presenteren, zodat deze potentiƫle klant, zo snel mogelijk vindt, waar hij naar zoekt.

Structuur en logo

Om een WordPress ontwerp te laten maken, is het belangrijk dat ik eerst goed begrijp hoe de structuur van de website moet worden. Wat zijn bijvoorbeeld de meest belangrijke pagina’s? Wat wil je dat een bezoeker op je site doet? Moet de bezoeker makkelijk informatie kunnen vinden, of een product bestellen? Dit zijn een aantal van de punten die ter sprake zullen komen. Wanneer ik je WordPress ontwerp maak en je hebt al dingen voorbereid, zal dit het proces makkelijker maken.

Wanneer je al in het bezit bent van een goed logo, die professioneel oogt, dan kan die gebruikt worden. Een professioneel logo is heel belangrijk, ook om de uitstraling van de website professioneel te laten ogen. Wanneer je nog niet in het bezit bent van een logo, dan kan ik die uiteraard voor je maken.

Neem contact met mij op

Service gebied

Mijn WordPress website diensten bied ik aan in Enschede en omstreken. Ook is het mogelijk dat ik op locatie kom werken voor projecten door het hele land. Wil je graag een project bespreken, neem dan contact met met mij op.

Laatste blog

Waarom bloggen belangrijk is voor je bedrijf

Openingstijden

  • Maandag: 9:00 – 17:00
  • Dinsdag: 9:00 – 17:00
  • Woensdag: 9:00 – 17:00
  • Donderdag: 9:00 – 17:00
  • Vrijdag: 9:00 – 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten

© 2018 Nch webdesign. Alle rechten voorbehouden

Freelance WordPress webdesigner - Nch webdesign