Waarom je WordPress website laten onderhouden?

Je WordPress website laten onderhouden is belangrijker dan de meeste mensen denken. Als freelance WordPress webdesigner, bied ik daarom mijn klanten aan, om hun mooie WordPress website door mij te laten onderhouden. Er zijn een aantal redenen om je WordPress website te laten onderhouden. Zodra je WordPress website live staat, wil dat niet zeggen dat je website klaar is. Live gaan met je nieuwe WordPress website is nog maar de eerste stap in een veel groter proces.

Als webdesigner vind ik het belangrijk dat een website goed functioneert. Ook is het belangrijk, dat potentiƫle klanten geen moeite hebben met het gebruik van bepaalde gedeeltes op de website. Als dit wel het geval is, dan is het belangrijk om te evalueren en direct aanpassingen te doen in het design.

Hieronder lees je mijn redenen, waarom het belangrijk is om je WordPress website te laten onderhouden.

1. Je website is nooit klaar

Zodra je WordPress website eenmaal live staat, is dat niet meteen het einde van het proces. Je komt namelijk net uit de startblokken. Daarom bied ik mijn klanten na het live gaan van de WordPress website, direct een onderhoudscontract aan. Op dat moment kan ik direct beginnen met evalueren, hoe de website het doet. Als om de een of andere reden de WordPress website iets niet doet, wat het zou moeten doen. Dan kan ik direct verbeteringen aanbrengen in het design.

2. Je website moet zo veilig mogelijk zijn

Een WordPress website is nog steeds software en kan dus het doelwit worden van hackers. Als iemand je ooit verteld heeft dat je website niet gehackt kan worden, dan heeft diegene gelogen. Een WordPress webdesigner moet zorgen dat een WordPress website zo veilig mogelijk is. De onderstaande punten zijn daarom enorm belangrijk.

 • Uitschakelen van de plugin/bestandsbewerker
 • Een 2 stappen verificatie
 • IP adres login restricties
 • Correct instellen van het .htaccess bestand
 • WordPress en de plugins up to date houden
 • Een firewall installeren

Dit zijn een aantal van de dingen, die iedere WordPress webdesigner moet doen. Met mijn onderhoudscontract ben je verzekerd dat dit goed geregeld is. Je website wordt iedere dag gescand, om te voorkomen dat er malware of andere beveiligingsproblemen optreden.

3. Dagelijks een back-up maken

Als onderdeel van mij onderhoudscontract maak ik dagelijks een back-up van de website bestanden en database. Mocht er onverwachts iets misgaan, dan kan ik verloren gegevens direct herstellen, zodat je bedrijf geen schade oploopt.

4. Je WordPress website monitoren

Zodra je WordPress website live is, dan is het monitoren van de downtime belangrijk. Alle klanten die bij mij hun website laten onderhouden, wordt constant in de gaten gehouden. Op het moment dat je website offline gaat, om welke reden dan ook, ontvang ik direct een notificatie.

5. Niet wegrennen, zodra je website klaar is

De relatie tussen mij en mijn klanten is voor mij heel belangrijk. Om die reden geef ik klanten die een onderhoudscontract bij mij afsluiten, dan ook korting op extra werkzaamheden die ik voor ze verricht. Je webdesigner moet namelijk zorgen dat je WordPress website het goed doet, suggesties geven wanneer iets beter kan, zodat je bedrijf zoveel mogelijk groeit. Wanneer je geen goede relatie onderhoudt met je webdesigner, dan mis je de mogelijkheid om het beste uit je WordPress website te halen.

6. Mij je WordPress website laten onderhouden

De bovenstaande punten, zijn maar een aantal redenen waarom een WordPress website laten onderhouden belangrijk is. Wil je graag meer informatie ontvangen of heb vragen? Neem dan contact met mij op

Service gebied

Mijn WordPress website diensten bied ik aan in Enschede en omstreken. Ook is het mogelijk dat ik op locatie kom werken voor projecten door het hele land. Wil je graag een project bespreken, neem dan contact met met mij op.

Laatste blog

Waarom bloggen belangrijk is voor je bedrijf

Openingstijden

 • Maandag: 9:00 – 17:00
 • Dinsdag: 9:00 – 17:00
 • Woensdag: 9:00 – 17:00
 • Donderdag: 9:00 – 17:00
 • Vrijdag: 9:00 – 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten

© 2018 Nch webdesign. Alle rechten voorbehouden

Freelance WordPress webdesigner - Nch webdesign