Voor het beheren van uw website, maakt Nchwebdesign gebruik van het content management systeem WordPress. WordPress biedt ontwikkelaars de meeste flexibiliteit in het coderen van uw website, terwijl het voor de gebruiker zeer eenvoudig is om zijn website te beheren. WordPress heeft een zeer grote community die constant de codering verbetert, plugins en andere zeer handige extensies ontwikkelen.

De meest voor de hand liggende keuze, waarom wij voor WordPress kiezen is omdat onze klanten er graag mee werken. De interface van WordPress is zeer gebruiksvriendelijk, de software is betrouwbaar en de basisfuncties die onze klanten nodig hebben zijn direct beschikbaar. Natuurlijk zijn er dingen in WordPress die wij graag anders zouden zien. Maar van alle CMS’s die wij hebben getest, steekt WordPress met kop en schouders boven de rest uit.

Core functies van WordPress
Met WordPress is het gemakkelijk om binnen enkele minuten een blog op te zetten. Standaard is er in WordPress een archief aanwezig die al uw berichten op datum in het systeem opslaat. Ook is het met WordPress gemakkelijk om binnen enkele minuten nieuwe categorieën en een tagcloud aan te maken.

WordPress beschikt standaard over een mediabibliotheek, waarin al uw bestanden die u heeft geüpload worden opgeslagen. Denk hierbij aan: afbeeldingen, pdf bestanden, multimedia of andere bestandstypen. WordPress geeft u de mogelijkheid om simpel en snel door alle geüploade bestanden heen scrollen en deze gemakkelijk toe te voegen aan een bestaande of nieuwe pagina.


Ons werk